Informació sobre préstecs de l’ICF per Pimes del sector del turisme fins el dia 30 .

Informació sobre préstecs de l’ICF per Pimes del sector del turisme fins el dia 30 .

Segons Informa Radio Sant Feliu El dia 15 de setembre d’enguany va sortir publicat al DOGC, núm 5964, les bases de la línia de préstecs en condicions preferents  per al finançament a càrrec de l’Institut Català de Finances de projectes de modernització en petites i mitjanes empreses del sector turisme i se’n obre convocatòria per l’any 2011.

Aquesta línia de préstecs en condicions preferents per al finançament a càrrec de l’Institut Català de Finances en petites i mitjanes empreses del sector del turisme per als projectes d’inversió següents:

  • Obres d’actualització i/o que renovin o ampliïn els seus béns d’equipament i de forma especial quant a la seguretat, l’accessibilitat i la salubritat d’establiments turístics.
  • Actuacions relacionades amb el model de categorització del turisme rural català (CaTR).
  • Que creïn nous productes turístics.
  • Que implantin noves tecnologies en el procés o producte i sistemes d’organització que millorin la gestió i la comercialització directa.

El termini de presentació de sol·licituds finalitza el dia 30 de setembre de 2011, inclòs.

Les empreses o entitats que estiguin interessades en sol·licitar alguna de les línies d’ajut de l’Institut Català de Finances es poden adreçar a Guíxols Desenvolupament, Servei d’Assessorament d’Empreses, de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols al carrer enamorats, 65-99, telèfon 972 32 70 33 o via correu electrònic a sae@guixols.cat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.