Els Bucs d’Assaig ja es troben instal·lats a les Vetlladores

Els Bucs d’Assaig ja es troben instal·lats a les Vetlladores

Els dos bucs d’assaig per a grups musicals ja s’han ubicat a les dependències de l’Àrea de Joventut (edifici de les Vetlladores), el passat dilluns 12 de setembre al matí. La regidora de Joventut, Magda Lupiáñez, es mostrava molt entusiasmada amb la col·locació d’aquests dos elements que serviran per “contribuir un xic més al desenvolupament musical dels grups de Sant Feliu de Guíxols, que ja de per si tenen una molt bona nota”. Amb aquest instrument, deia Lupiáñez, encara s’ajuda més a la creació i l’assaig dels grups. La regidora ha avançat que es prepara una normativa i una inauguració festiva el 9 d’octubre.

Un buc d’assaig és un equipament modular en el qual els integrants d’un grup musical de la ciutat poden disposar d’un espai equipat i ben condicionat, aïllat acústicament (insonoritzat externament), que permet fomentar la creació i intercanvi musical entre diversos grups, evitant a la vegada la imatge negativa que es té dels/les joves que toquen en grups musicals per les molèsties que ocasionen a veïns.

L’empresa adjudicatària és Aplicacions Audiovisuals SL, de Girona, i les característiques dels dos bucs són les següents:

– 2 mòduls (contenidors marítims) d’uns 15 metres quadrats cadascun amb aïllament acústic, instal.lació elèctrica, sistema d’aire condicionat, extintor i llum d’emergència. Equipats amb equip de veus, taula mescladora amb sistema de gravació USB, micròfons, amplificadors de baix, amplificadors de guitarra i/o teclats i bateria complerta. (rsf.fm)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.