Cavalcada de Reis · Dimarts 5 de gener

Cavalcada de Reis · Dimarts 5 de gener

 

a94223583c21271a45ef62305d4e2266_L

Es mantenen els recorreguts a Platja d’Aro i a Castell d’Aro

Cavalcada dels Reis de l’Orient (pdf), dimarts 5 de gener a Platja d’Aro (18 h), i a Castell d’Aro (20 h), amb itineraris pels carres més cèntrics de les dues viles. La comitiva està encapçalada una cercavila de 60 figurants. A més a més, el seguici reial està format per 90 patges a Platja d’Aro i 60 a Castell d’Aro, que reparteixen 500 kg de caramels que, per tercer any, són sense gluten.

Un any més, la regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro organitza l’arribada del seguici de Melcior, Gaspar i Baltasar al municipi. Per encàrrec de Ses Majestats també s’ha tornat a editar un tríptic informatiu amb els recorreguts i la lletra de la popular cançó de benvinguda i també una carta personalitzada per a Castell d’Aro, Platja d’Aro i S’Agaró, i que els infants poden recollir a l’Oficina de Turisme, Biblioteca M. Rodoreda, o al Parc Infantil de Nadal.

A Platja d’Aro, Ses Majestats inicien el recorregut (18 h) a l’Av. Cavall Bernat (des dels apartaments Caleta Palace i fins al giratori Dr. Josep Trueta), i tot seguit continuen pel c/ Juli Garreta, Av. Castell d’Aro, c/ Puig S’Agoita i visita a Església de Santa Maria (amb la tradicional adoració al nen Jesús). Retorn pel c/ Vicenç Bou fins a Av. Castell d’Aro, per finalitzar al Palau d’Esports i Congressos on són rebuts per l’alcalde i autoritats, i a on tots els infants presents reben un obsequi.

Tot seguit, es traslladen a Castell d’Aro (20 h), on Ses Majestats arriben per l’Av. de la Platja, travessant la Plaça Poeta Poeta, abans de continuar per la mateixa avinguda per enfilar a peu per les escales per a vianants fins a l’Església de Santa Maria, on també fan l’adoració al Nen Jesús. Tot seguit, retornen fins a la Sala Polivalent on són rebuts, de nou, per l’alcalde i les autoritats locals. Després de les salutacions i els discursos reials els infants presents reben un obsequi commemoratiu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Verificació (no es una màquina) * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada