Comerciants asiàtics agredeixen dues joves ganxones a Platja d´Aro

Comerciants asiàtics agredeixen dues joves ganxones a Platja d´Aro

Segons ha pogut saber Tribuna Ganxona, el passat dilluns al vespre dues joves veïnes de Sant Feliu van ser assaltades i agredides per uns comerciants asiàtics, que creien que les dues noies els havien robat unes ulleres de sol d´un expositor.

Els fets, segons denúncia presentada als Mossos d´Esquadra, van començar a 2/4 d´11 de la nit, fora de l´horari en què les botigues poden estar obertes, incomplint així el Reglament Municipal. Dues noies joves, d´entre 18 i 20 anys d´edat, veïnes de Sant Feliu de Guíxols, estaven mirant un expositor d´ulleres de sol d´un comerç regentat per xinesos, el basar Àngel situat a l´avinguda Cavall Bernat de la població veïna. De seguida, un dels treballadors del comerç es va posar a observar els moviments de les dues joves.
Com passa tantes vegades en zones comercials, les noies van marxar sense comprar en no trobar el que buscaven. Com un llamp, el treballador que les observava va acusar les noies d´haver robat i va exigir el retorn immediat de tot el que haguessin sotstret. Les noies, que van manifestar per activa i per passiva que no havien agafat res de l´aparador, van ser assaltades aleshores per dues persones més de raça asiàtica que varen sortir de l´interior de l´establiment, als quals s´hi va afegir un quart personatge que va venir d´una botiga del costat armat amb un bat de beisbol, començant a cridar en xinès i a assetjar les noies, que finalment varen caure a terra degut a una empenta i un cop de bat, respectivament.

No tan sols en tenien prou fent un 4 contra 2, acusant, cridant, empentant i agredint. Faltava la cirereta. Els comerciants van començar a magrejar les dues noies buscant algun objecte sostret que, evidentment, no van trobar. Tot seguit va arribar la policia local alertada pels treballadors d´un restaurant veí, que varen veure tota l´escena en directe.

Les noies van ser ateses al CAP de Platja d´Aro per les lesions derivades de les agressions, com ara una contractura cervical i han interposart denúncia contra els seus assaltants. (tribunaganxona.com)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.