Últims dies d’inscripció al III Curs d’Estiu de la Càtedra Martí Casals

Últims dies d’inscripció al III Curs d’Estiu de la Càtedra Martí Casals
Catedra Marti Casals

S’acosta el 9 i 10 de setembre, dates en que es celebrarà a Sant Feliu de Guíxols el III Curs d’Estiu de la Càtedra Martí Casals de Medicina i Salut en l’Àmbit Rural que sota el títol “Medicina i Salut en el Món Rural: Àfrica i Europa des d’una Perspectiva Comparada”, pretén donar resposta a les següents qüestions relacionades amb la salut al món rural Africà i europeu: quin tipus de relacions es donen entre la medicina tradicional i la medicina científica en els dos continents? Quins problemes de salut eradicats d’Europa continuen sent problemes de salut de primer ordre a l’Àfrica? Quin és el paper actual dels professionals de la salut cooperants a l’Àfrica? Com cooperen les universitats en qüestions de salut?

Totes aquestes qüestions es plantejaran a partir de ponències realitzades per experts, ja siguin de caràcter general o en la presentació de casos particulars, com també en taules rodones, que donaran l’oportunitat de donar a conèixer experiències concretes de cooperació sanitària.

Podeu consultar el programa complet del curs: www.udg.edu/salutrural; www.fundacioudg.org.

Les inscripcions es poden realitzar a través de la plana web de la Fundació Universitat de Girona: Innovació i Formació: www.fundacioudg.org.

Per més informació: Tel. 972210299 / A/e. info.fundacioif@udg.edu / www.udg.edu/salutrural

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.