Donació lliure de roba • Dijous 14 de maig

Donació lliure de roba • Dijous 14 de maig

 

8b5901901193f22412ada920ba201d8e_L

A la seu del Servei Local de Distribució Aliments

El Servei Local de Distribució Aliments (SMDA), organitza un donació solidària de roba a la seva seu (Av. Luxemburg, 38 de Platja d’Aro), dijous 14 de maig (14.30-16.30 h). El SMDA, gestionat la regidoria de Benestar Social de l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro, va estrenar nova seu, l’estiu de 2013, en una nau de gairebé 400 m2.

Les instal·lacions, juntament amb la metodologia del sistema de repartiment, tenen com a finalitat garantir el nivell de distribució dels aliments -i en aquesta ocasió roba-, posats a disposició del consistori en favor de les persones o famílies en situació de pobresa o risc d’exclusió social.

Es nodreix de productes procedents d’entitats (Creu Roja, Banc d’Aliments de Girona, o el mateix Ajuntament) i d’aportacions particulars. Els productes que es posen a disposició dels usuaris són els que es requereixen per un assolir un equilibri nutricional. Compta amb la col·laboració d’un grup d’uns 25 voluntaris i de la Creu Roja, i fa una mitjana anual de 250 atencions.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.