Jornada de formació 360º • Dimarts 3 de març

Jornada de formació 360º • Dimarts 3 de març

 

89dd465baa638860b21397ed48740f9f_L

La venda en el moment adequat, al preu correcte i en el canal idoni

Sessió del programa 360º de formació per a l’any 2015 del Patronat de Turisme Costa Brava Girona a Platja d’Aro, dimarts 3 de març (9-14 h) a les sales de formació del Palau d’Esports i Congressos. La jornada està conduïda per Gabi Müller, directora fundadora d’Hotel-lo, empresa especialitzada en revenue management i distribució online.

La iniciativa, que compta amb la col·laboració de l’àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro, se centra en l’anomenat revenue management, la venda en el moment adequat, al preu correcte i en el canal idoni. La sessió pretén millorar els conceptes i eines per a l’aplicació pràctica en el procés de comercialització dels establiment, per produir un increment dels ingressos.

Les places per participar-hi són limitades a un màxim de 30 persones, i cal fer-ne la inscripció prèvia a través del portal de formació del patronat. El cost és de 55 euros (reduït a 38 euros, per als membres del clubs de producte). La propera acció programada és sobre comunicació visual el 21 d’abril a Girona, i sobre mailchip el 12 de maig a L’Estartit.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.