1a Jornada Empresarial • Dijous 26 de febrer

1a Jornada Empresarial • Dijous 26 de febrer

 

70e04ad4e4d7f82ec80a19b05e32be5a_L

Punt de trobada formatiu, d’intercanvi i creació de sinèrgies

Jornada Empresarial Platja d’Aro 2015 (pdf), dijous 26 de febrer (8.45-18 h) a la Masia Bas de Platja d’Aro, per a empresaris i treballadors del municipi, impulsada per l’àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro, centrada en quatre eixos: comunicació gastronòmica, gestió del temps, reputació online i nous enfocaments per a negocis turístics. Participació gratuïta amb inscripció prèvia (promocioeconomica@platjadaro.com / T 972 817 284 ext. 290).

La primera ponència de la jornada és Comunicació gastronòmica (9-11 h), a càrrec de Txell Costa, periodista especialitzada en comunicació, màrqueting i vendes. La segona, Optimització la gestió del temps (11.30-13 h), a càrrec de Xavier Carpintero, coach i director de DO_Sinergia. La tercera és Gestió de la reputació online (15.30-17 h) amb Teresa Marquès, consultora de la Unió d’Hosteleria i Turisme Costa Brava Centre. La darrera sessió és Nous enfocaments en el negoci turístic (17-18 h) amb introducció de Martí Sabrià, gerent de la Unió d’Empresaris d’Hostaleria i Turisme Costa Brava Centre i la intervenció de Quim Casellas de l’Hotel-Restaurant Casamar de Llafranc i Carles Anglada, director de l’Hotel Silken Park Hotel San Jorge de Sant Antoni de Calonge.

Com a cloenda, es lliuren els guardons del 2n Concurs d’Aparadors de Carnaval. Més enllà de l’adquisició de coneixements, la diada també es planteja com un espai d’intercanvi i de creació de xarxa i sinèrgies entre els participants. Les properes accions formació són el taller Revenue Management, dimarts 3 de març (9-14 h) en el marc del programa de formació 360º del Patronat de Turisme Girona Costa Brava; el curs Refresca el teu anglès, del 3 al 31 de març.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.