Parc Infantil de Nadal • “El Mar dels Nens”

Parc Infantil de Nadal • “El Mar dels Nens”

 

d23c6c4ffcb8aba8c60fb49fbdd9a263_L

Del 27 al 31 de desembre i del 2 al 4 de gener

Dinovena dició del Parc Infantil de Nadal de Platja d’Aro, El Mar dels Nens (pdf), adreçat a infants i joves de 2 a 14 anys, del 27 al 31 de desembre, i del 2 al 4 de gener (16-20 h) al Palau d’Esports i Congressos de Platja d’Aro, i té com a centre d’interès els elements del món marí. Organitzat per l’àrea d’Infància de l’Ajuntament de Castell–Platja d’Aro, gestionat per l’empresa Soylafiesta.com Animación de Eventos, i amb el treball d’un equip de 20 educadores i educadors.

Hi ha entrades d’un dia (3’50 euros empadronats i 6’50 euros general) i abonaments per a totes les jornades (20 euros empadronats i 50 euros general). Com a novetat, hi ha tarifes reduïdes per a famílies nombroses o monoparentals: un euro de descompte en les entrades diàries i quatre en els abonaments (cal acreditar-ne la condició a la taquilla). L’entrada inclou berenar saludable –una peça de fruita (18 h)- i la participació al sorteig de diversos conjunts d’animació. També hi ha servei de cafeteria.

Activitats: ludoteca infantil (0-4 anys), espai d’aventura, jocs inflables, dibuix i pintura, tallers variats, expressió artística (ball, dj’s, karaoke…), mini futbol 5, pilotes gegants, zona Wii, circuit slot i taller de maquillatge artístic. I cada tarda propostes d’animació: personatges infantils; espectacles musicals, de pallassos o màgia; concurs de dibuix; celebració del fi d’any; campionats de mini futbol, tennis de taula i slot; taller de globoflèxia o disco mòbil; visita de personatges sorpresa o del Patge Reial per recollir les cartes.

Altres propostes de Nadal al municipi són composicions del 2n Concurs d’Aparadors de Nadal, diverses exposicions simultànmies de caire nadalenc al Castell de Benedormiens (del 21 de desembre al 6 de gener), 56è Pessebre Vivent de Castell d’Aro –web (21, 25, 26 i 28 de desembre, i 1, 4 i 6 de gener · 19 h) o de la Cavalcada de Reis (dilluns 5 de gener 18 i 20 h).

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.