Taller “Política de preus” • Dijous 20 de novembre

Taller “Política de preus” • Dijous 20 de novembre

 

431b945f5e067c1db39db74162af6e1c_L

Programa de formació de l’àrea de Promoció Econòmica

 

Taller sobre política de preus en el comerç i l’empresa, dijous 20 de novembre (14.30-16.30 h) a la Sala La Llavor del Palau d’Esports i Congressos de Platja d’Aro, a càrrec de Xavier Badia de l’Escola de Comerç i Distribució ESCODI, impulsat per l’àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro. La participació és gratuïta, però cal inscripció prèvia. 

Els continguts del taller se centren en el debat sobre les polítiques de descompte, promoció i ofertes com a millor solució o no davant la davallada de vendes provocada per la situació econòmica actual; i es proposa l’anàlisi del marge que representen per a l’empresa i l’impacte sobre el compte de resultats. També hi ha previst un espais per a exemples concrets en comerços de diferents sectors, i un torn obert de preguntes, consultes i dubtes dels participants.

L’Àrea de Promoció Econòmica, té com a objectiu la dinamització del municipi impulsant actuacions que donin resposta a les necessitats de diferents sectors, especialment el turístic i el comercial, principals actius econòmics i motors de creixement de Castell-Platja d’Aro. Treballa en cinc àmbits: comerç, empresa, formació, borsa de treball i club de la feina. A nivell de formació aquest any ha programat la jornada Com atendre al client rus?, els cursos Optimització d’habilitats i gestió comercial i Francès comerciala bàsic; i el taller Il·luminació d’aparadors de Nadal.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.