Escola de Mares i Pares • Calendari 2014-2015

Escola de Mares i Pares • Calendari 2014-2015

 

0d00567a5f5dac1c631523e8c1523685_L

Nou servei familiar de la Diputació de Girona

 

Calendari definitiu per al curs 2014-2015 de l’Escola de Mares i Pares del Servei Local d’Orientació Familiar (SLOF) de la Diputació de Girona a Castell-Platja d’Aro. Després de la primera sessió informativa ja han quedat fixades totes les sessions, que es desenvolupen sempre en dimarts, cada quinze dies, a la Biblioteca Mercè Rodoreda: 4 i 18 de novembre, 2 de desembre, 13 i 27 de gener, 10 i 24 de febrer, 10 i 24 de març, 14 i 28 d’abril, 5 i 19 de maig i 2 de juny. La iniciativa, que compta amb el suport de l’ajuntament, s’adreça a totes les mares i pares amb filles i fills de 0 a 18 anys. 

L’Escola de Mares i Pares és un espai de trobada on es poden aprendre tècniques i coneixements per a l’educació dels fills i filles, on es pot parlar, escoltar i compartir,… per tal d’analitzar les pràctiques educatives i complementar-les. Les sessions, parteixen d’exemples pràctics, i són participatives i dinàmiques. El temari del programa i els horaris s’adeqüen al calendari escolar, així com a les necessitats i propostes de mares i pares participants.

El Servei Local d’Orientació Familiar, impulsat pel Servei d’Acció Social de la Diputació de Girona com a programa d’orientació i assessorament a pares i mares, gestionat pels ajuntaments de les comarques gironines, té l’objectiu d’incrementar la qualitat de vida familiar. Per això ofereix com a principals accions l’Escola de Mares i Pares, servei d’atenció personalitzada, i mitjançant el seu lloc web un servei d’assessorament virtual i suport on poder consultar dubtes i experiències per a l’educació.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.