2a Festa de Halloween • Divendres 31 d’octubre

2a Festa de Halloween • Divendres 31 d’octubre

 

17bdbd62a010ee7b60818b8dd19fa874_L

Túnel del terror a càrrec de la Federació de Colles de Carnaval

Segona edició de la Festa de Halloween, divendres 31 d’octubre (21-23 h) a la Plaça Major de Platja d’Aro. Un iniciativa de la Federació de Colles de Carnaval de Castell-Platja d’Aro i S’Agaró amb el suport de la regidoria de Turisme de l’ajuntament, i que proposa als més valents endinsar-se en un túnel del terror per a petits i grans (gratuït). També s’hi fa una botifarrada popular (3 euros) i hi ha servei de bar.

Una proposta que obre un cap de setmana marcat per la celebració del 15è Dance Festival Platja d’Aro (del 31 d’octubre al 2 de novembre) al Palau d’Esports i Congressos. Un campionat de balls esportius i de competició amb la participació de gairebé 500 parelles de 22 països, amb diverses proves de caràcter nacional (Màster Nacional) i internacional (WDSF Open Standard i WDSF Open Youth Latin / Standard) amb el seguiment televisiu del canal Esport 3.

Altres opcions són visitar les diverses exposicions vigents: la retrospectiva pictòrica d’Isidre Vilaseca al Castell de Benedormiens, el fons permanent del Museu de la Nina de Castell d’Aro, o les obres escultòriques de gran format d’Alberto Gómez Ascaso, instal·lades, a l’aire lliure, al Parc dels Estanys de Platja d’Aro. I en l’horitzó del novembre ja s’albiren noves propostes: exposició de ceràmica de Quimeta Serra (15 novembre-8 desembre), celebració del Dia Mundial de la Infància (15 de novembre), la 27a Marxa dels 20 Km (16 de novembre), o l’Encesa dels Llums de Nadal (29 de novembre).

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.