Xerrada lactància i família • Dimarts 28 d’octubre

Xerrada lactància i família • Dimarts 28 d’octubre

 

1faac66da558b39ce1b69794e4285496_L

En el marc del Programa Preventiu Famílies 2014

 

Xerrada Lactància i família, dimarts 28 d’octubre (10.30-12 h) a la Casa Lila de Platja d’Aro, adreçat a famílies amb nadons o que l’estan esperant, a càrrec del grup de suport a l’alletament matern Mames Braves. Es resoldran dubtes concrets i es parlarà de la seva importància, i de com reforça el vincle mare-infant, i proporciona la millor nutrició i la millor protecció de malalties al nadó. 

La proposta forma part del Programa preventiu per a famílies amb fills fins a 12 anys, que impulsen la regidoria de Benestar Social de l’Ajuntament de Castell–Platja d’Aro i la Comissió d’Infància del municipi. En l’àrea de Nadons, durant l’any també es programen cinc cursos de massatge infantil:el proper i de darrer d’enguany, del 4 de novembre al 16 de desembre.

També s’ofereix l’Espai Nadó a la Casa Lila de Platja d’Aro (divendres 11-12.30 h), on les famílies amb nadons fins a un any, o en el darrer trimestre de l’embaràs, poden trobar-se amb els seus petits i amb altres famílies per facilitar l’intercanvi, la informació i el suport a la criança. De característiques similars s’estrena enguany l’Espai Familiar, però per a famílies amb infants de 9 mesos a 3 anys (dimarts 11-12.30 h Llar d’Infants de Platja d’Aro). Una quota única de 20 d’euros l’any dóna dret a gaudir de totes aquestes propostes.

També es desenvolupa el projecte Nascuts per Llegir, que promou la lectura des del primer mes de vida, vetllant per establir un vincle afectiu entre adults i petits al voltant del llibre amb la participació de diversos agents: pediatria del CAP (introdueix el llibre com una eina per valorar-ne el desenvolupament), la biblioteca (amb el Racó Ser Pares amb una selecció d’obres relacionades amb el creixement i desenvolupament de l’infant i la lectura, i amb sessions de L’Hora del Conte), i les escoles (amb programes de promoció de la lectura).

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.