Caminada Contra el Càncer • Dissabte 25 d’octubre

Caminada Contra el Càncer • Dissabte 25 d’octubre

 

295172a46e67c0b91ccb4cc4b70def39_L

Una iniciativa de l’Associació Jordi Comas i Matamala i l’Ajuntament

Primera edició de la Caminada Popular Solidària Contra el Càncer dissabte 25 d’octubre (16 h) a Platja d’Aro. Una iniciativa de l’Associació Jordi Comas i Matamala i l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro, amb l’objectiu de recaptar fons per a projectes d’investigació oncològics i per a campanyes de conscienciació ciutadana sobre la importància de la prevenció. Inscripció anticipada, 5 euros (Oficina de Turisme de Platja d’Aro) o al punt d’inici, 6 euros.

La sortida és al Palau d’Esports i Congressos, amb un recorregut de 10 km, amb un punt d’avituallament a mig itinerari i refrigeri al final, a la seu de la Penya Blaugrana de Castell-Platja d’Aro, on tots els participants estan convidats a visionar el matx de futbol R. Madrid – F.C. Barcelona. L’entitat organitzadora adopta en nom d’aquest empresari de l’hoteleria i la restauració (1945-2012) en reconeixement i homenatge a seva tasca de dinamització econòmica i implicació pública.

També els Premis de Recerca Local de Castell-Platja d’Aro (pdf) promoguts per l’Ajuntament han adoptat el nom de Jordi Comas. Justament la convocatòria d’enguany, la tercera, es tanca el 31 d’octubre. Dotat amb 3.000 euros i la possibilitat de publicació del treball, es premien projectes inèdits d’investigació sobre Castell-Platja d’Aro i S’Agaró, des de qualsevol àmbit d’estudi (geografia, història, economia, turisme, aspectes socials, esportius, culturals, mediambientals, biografies, folklore…).

L’entitat també organitza per a l’endemà diumenge 26 d’octubre (10 h), la mateixa caminada solidària a Girona, amb un recorregut de nou quilòmetres per la ciutat, i que té com a punt d’inici el Monestir de Sant Pere de Galligans. Hi ha previst un refrigeri i tots els participants tindran a la seva disposició una entrada per al partit de lliga de Segona Divisió de futbol F.C. Girona – Mirandés (el mateix dia a les 17 h).

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.