S’instal·len els primers expenedors de bosses per a la recollida d’excrements de gossos

L´empresa Eurcan de Girona d´acord em l´Ajuntament i la Regidoria de Medi Ambient ha instal•lat gratuïtament dos mòduls expenedors per la recollida d´excrements de gossos que també incorpora una paperera. Aquests mòduls anomenats “KIOSPAP” incorporen per primer cop la novetat de substituir les bosses de plàstic, per unes “manoples” de paper reciclat.
Amb la instal·lació d’aquests dos mòduls, Sant Feliu es converteix en el primer municipi de tot el Estat, i possiblement d’arreu, en el que es presenta aquesta important millora per al medi ambient i segueix la tendència d’assolir una Catalunya lliure de bosses de plàstic. Per arribar a poder fer possible aquesta substitució del plàstic per paper, l’empresa gironina ha desenvolupat una tecnologia pròpia que permet fabricar aquestes “manoples” al mateix cost de producció que les bosses de plàstic tradicionals.
La instal·lació gratuïta d’aquestes dues unitats té com ha contrapartida l’experimentar durant un cert període de temps l’ús per part del usuaris propietaris de gossos i en tot cas fer les adaptacions que es
vagin detectant per millorar el producte.
La intenció de l’Ajuntament es més endavant procedir a instal·lar-ne a molts punts del municipi, donant així resposta a les més de 800 firmes que la Plataforma Cívica de Propietaris de Gossos van recollir el mes de novembre passat, demanant aquestes i altres actuacions.
Aquesta Plataforma ,que coordina Joan López Rovira, també ha intervingut molt decididament per aconseguir aquesta primera instal·lació de papereres canines.
Els llocs a on estan ja disponibles són a la pujada del camí del Salvament i al Passeig del Mar, cruïlla
Amb la Rambla Vidal.
Si voleu més informació d’aquesta Plataforma Cívica de Propietaris de Gossos podeu dirigir-vos al
670563127 i de manar per Joan. (Ràdio Sant Feliu)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.