Inscripcions 2a Fira del col•leccionisme “Firafan”

Inscripcions 2a Fira del col•leccionisme “Firafan”

 

edf3c19e4238ac00827849d298e6f1f9_L

Fins al 31 de juliol, oberta a professionals i a particulars

 

Segona edició de Firafan, diumenge 10 d’agost (11-21 h) al Palau d’Esports i Congressos de Platja d’Aro, una fira de compra, venda i intercanvi de col·leccionisme de productes relacionats amb el cinema i sèries de televisió, el còmic i la literatura fantàstica i de ciència ficció, la música, els videojocs i tot el marxandatge relacionat –joguines, figures, peces de roba, pòsters, il·lustracions, objectes de disseny-. 

Organitzen l’Associació Arocinema i l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro, i l’activitat és oberta tan a professionals com a particulars, però cal inscriure’s prèviament, fins al 31 de juliol, mitjançant el formulari allotjat al lloc web www.arocinema.com. Cada participant disposa d’un espai de 2×2 metres amb taula cadires incloses en els 20 euros d’inscripció (per a espais suplementaris, cada taula té un cost de 5 euros). El firaires disposen d’una hora prèvia i posterior a l’horari general del públic per poder enllestir tant la instal·lació com la recollida del seu estand.

L’Associació Arocinema amb la col·laboració de l’ajuntament també promou dues sessions d’estiu de cinema a la fresca en versió original subtitulada a la Platja Gran (Cavall Bernat) amb la projecció de El Gran Lebowsy (diumenge 3 d’agost · 22 h) i Pulp Fiction (diumenge 10 d’agost · 22 h); i la segona edició de dos festivals de música gratuïts.

El primer, Desemboca -rock’n’roll, garatge, rhythm’n’blues, soul i blues- a la Plaça dels Estanys de Platja d’Aro (23 h) amb The Limboos i Flamingo Tours (dijous 21 d’agost); The Educators, Go!Zilla i Novedades Carminha (divendres 22 d’agost); i Dirty, Rockets, Shake! i The Excitements (dissabte 23 d’agost). El segon, FestiSurf Costa Brava -dedicat monogràficament al surf-rock- dissabte 20 de setembre (20 h), amb la participació de quatre bandes: Redneck Surfers, The Barbwires, Mossèn Bramit Morera i Els Morts, i Messer Chups.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.