Jornada de medicina solidària • Diumenge 15 de juny

Jornada de medicina solidària • Diumenge 15 de juny

 

d9a183829f38d26cb4fb9bca40460921_L

Organitza l’Associació de Metges, Terapeutes i Sanadors

Jornada de medicina solidària diumenge 15 de juny (16 h) la Sala Polivalent de Castell d’Aro, amb un ampli programa de xerrades i un fi de festa musical, organitzada per l’Associació de Metges, Terapeutes i Sanadors (AMYS) amb la col·laboració de l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro, la Clínica Bofill de Platja d’Aro, i l’Associació Pilar Carreras. Mitjançant una xarxa de professionals de la medicina de totes les especialitats i al costat de diverses clíniques, treballen gratuïtament per resoldre els tractaments de pacients sense recursos.

Tots els diners recaptats amb les entrades (10 euros) es destinen a fer front a la despesa de material necessari en la propera intervenció d’un pacient, en aquest cas la d’un jove de 21 anys que necessita una operació d’esquena per poder tornar a caminar. Qui no hi pugui assistir però hi vol vcol·laborar, pot fer un ingrés en el compte bancari de l’Associació de Metges i Sanadors (93 2100 0837 9602 0054 4275)

L’AMYS, entitat sense ànim de lucre presidida pel doctor Francisco Barnosel, promou la medicina solidària per tal d’atendre aquelles persones que requereixen una operació per millorar la seva qualitat de vida i que no l’obtenen degut a les llistes d’espera. Però també treballa en la divulgació de les activitats conjuntes entre metges i sanadors amb l’objectiu d’acostar al món de la medicina tradicional les tècniques de sanació com a complement.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.