PRESENTACIÓ DE L’ASSOCIACIÓ DE JOVES EMPRENEDORS DE SANTA CRISTINA D’ARO

PRESENTACIÓ DE L’ASSOCIACIÓ DE JOVES EMPRENEDORS DE SANTA CRISTINA D’ARO
JOVES EMPRENEDORS DE SANTA CRISTINA D’ARO
JOVES EMPRENEDORS DE SANTA CRISTINA D’ARO

L’espai per a la gent gran de la Fundació La Caixa a Santa Cristina va acollir diumenge passat la presentació de la recentment constituïda Associació dels Joves Emprenedors de Santa Cristina que agrupa joves d’entre 16 i 28 anys. Aquesta associació presidida per el Cristinenc Vito Garcia, que es a l’hora cofundador de la companya “Juguetis” te per objecte social implicar els mes joves en la vida política i social del municipi i participar i fomentar les activitats del poble. La gran afluència de públic assistent al esdeveniment va fer que avis i joves compartissin un espai ple d’aires de frescor, empenta i renovació on els mes gran compartien experiència amb els mes joves i aquets mostraven les seves noves idees.
Segons Jaume Congost, President del casal d’avis de Santa Cristina: “L’exit d’aquesta iniciativa marca sens dubte l’inici d’una immillorable relació entre la gent gran i el jovent del nostre poble, on segur sorgiran noves iniciatives conjuntes”
Aquesta associació juvenil que participarà de forma activa al I Seminari Inter-provincial “Reptes de la política social del Segle XXI” previst per el dia 24 de Maig a Santa Cristina, prepara un dens calendari d’activitats per a 2015.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.