LLOGUER DE SOLARS A CANVI DE L’IBI

LLOGUER DE SOLARS A CANVI DE L’IBI

Segons Informa Radio Sant Feliu L’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols està disposat a arribar a acords amb propietaris de solars grans a diversos punts de la ciutat per tal d’ampliar l’oferta de places d’aparcament gratuït per als veïns. La condició és que tinguin una capacitat mínima per a 20-22 vehicles, espai que requereix entre 500 i 600 metres quadrats de superfície.
Hi ha dues zones que necessiten ampliar el nombre d’aparcaments que són la zona de Vilartagues i l’Eixample de Llevant, espais en els quals s’està actuant, així com al voltant de la Plaça dels Drets Humans, per guanyar-ne una dotzena, o bé l’enderrocament de dues finques municipals a la futura Plaça del Sol (entre Santa Magdalena, Creu i Sol) que, amb l’enderrocament d’aquests edificis,  n’aconseguirà unes 22 de moment, restant a l’espera de poder comptar, entre altres finques de l’àmbit, amb el solar de l’antic magatzem de materials per a la construcció Subirós.
És per això que es fa una crida als propietaris d’espais d’aquestes característiques per tal de poder acollir vehicles en la repoblació esperada i l’obertura de negocis de l’Eixample (Pla de Barris) així com a Vilartagues on hi va haver una clara falta de previsió en el creixement del barri.
La proposta que farà l’Ajuntament és la signatura d’un contracte entre les parts, per un període mínim de dos anys, a canvi de l’exempció del pagament de l’IBI, pel mateix espai de temps, amb la qual cosa asseguren que hi guanya la ciutat, el propietari i els veïns. Els interessats es poden adreçar a la Casa Albertí del carrer Penitència o bé a l’Àrea de Vialitat, a l’edifici de Les Vetlladores.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.