CRÒNICA D’EL PAÍS QUE VOLEM

CRÒNICA D’EL PAÍS QUE VOLEM

Segons Informa Radio Sant Feliu Guíxols per la Independència juntament amb la Casa Irla va presentar aquest passat dissabte 25 de gener la conferència “El país que volem” a càrrec d’Àngel Colom.
La xerrada i posterior debat va girar a l’entorn d’aquest nou estat català que s’està construint i on, Colom, va afirmar que “a banda de totes les raons identitàries (llengua i cultura) i les històriques que envolten el procés, hi ha una raó molt important que ha fet que la independència avui sigui possible: el benestar de les persones, la millora de la qualitat de vida, i la subsistència de l’estat del benestar. Aquestes raons són les que han permès ampliar la majoria social favorable al SÍ-SÍ”.
En tant que president de la Fundació Nous Catalans, Colom, va donar dades de la implicació de la població immigrada en el procés de construcció nacional: “el 31% dels immigrants que fa més de dotze anys que viuen a Catalunya són favorables a la independència”.
El proper convidat del cicle és Francesc Ribera, “Titot”, cantant de Brams, que parlarà del seu llibre “Història de Catalunya al revés”. Serà el dissabte 15 de febrer a les 19h. Durant aquest acte, de 17 a 21h a la mateixa Casa Irla hi haurà una taula de recollida de “Signa un Vot”.
Com ja varem informar, l’ANC ha recollit 235.000 signatures, 1.550 a la nostra ciutat, que es sumaran a les que es recullin durant la propera jornada de recollida massiva que seran els dies 22 i 23 de març, i on Guíxols per la Independència distribuirà taules a diferents punts de la nostra ciutat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Verificació (no es una màquina) * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada