TRAVESSIA “NO A LA FRED” DEL XALOC

TRAVESSIA “NO A LA FRED” DEL XALOC

Segons Informa Radio Sant Feliu Després de l’èxit de la crida a desafiar les baixes temperatures del Primer Bany de l’Any, l’Aquàtic Club Xaloc torna a convocar a tots aquells amants de la natació, el mar, les aigües obertes i de la Costa Brava, en concret de Sant Feliu i el seu Freu, amb la travessia que anomenen “No a la Fred”.
I afegeixen que “si a més no us fa res passar una mica de fred, doncs aquesta segur que és la vostra travessia. En acabar, hi haurà xocolata desfeta i pastetes per a tothom”.
La fitxa tècnica de la travessia és la següent:
Data travessia: 26 de Gener del 2014
Hora presentació: 10h (a la platja principal de St. Feliu)
Hora sortida: 11h
Preu :10 € fins el dia 22 de gener
15 € a partir del 23 de gener i el dia de la prova.
Edat mínima: 18anys
Distància: 1500-2000 m.
Hi haurà servei de guarda-roba i bicicletes i, pels que després es vulguin dutxar, ho podran fer a les instal·lacions del pavelló municipal de La Corxera.
Cal Fer les inscripcions, efectuant el pagament amb la targeta bancària, a través del web www.clubaquaticxaloc.com secció “natació clàssica”.
Les places estan limitades a 150 participants, l’organització es proposa superar les de l’any 2013 i es tornarà a comptar amb les embarcacions de suport de Creu Roja, Protecció Civil i Caiacs.
En cas de mal temps s’optarà a un circuït alternatiu dins el port.  Si en ambdós casos no es pot realitzar la travessia, es retornarà el 80 % de l’import de la inscripció.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.