ÈXIT DE LA RECOLLIDA “SIGNA UN VOT”

ÈXIT DE LA RECOLLIDA “SIGNA UN VOT”

Segons Informa Radio Sant Feliu Èxit de convocatòria a la primera recollida massiva de “Signa un Vot per la Independència” l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) aquest passat cap de setmana 11 i 12 de gener ja que ha superat totes les expectatives.
Guíxols per la Independència ha destacat en una nota de premsa l’excel·lent rebuda de la campanya i la tranquil·litat i normalitat de la jornada en els diversos punts de recollida que es varen habilitar així com l’agraïment a tots i totes els apoderats i als voluntaris, però especialment a totes i cadascuna de les persones que es varen apropar a les taules per tal de signar la instància que es basa amb el dret fonamental de petició, a través del qual els catalans demanen al Parlament la convocatòria de la consulta sobre la independència i, en cas que la seva celebració no sigui possible, insten als seus representants electes a que declarin la independència d’acord amb la legislació internacional.
L’ANC ja ha anunciat que “això no s’acaba aquí”, la campanya resta oberta fins el 31 de maig, i properament s’anunciarà que hi haurà una segona recollida massiva de cara a la primavera.
A més, dissabte, conjuntament amb la Casa Irla, vàren iniciar, també amb una important presència de públic, el cicle “El país que volem”, amb la presència del periodista Martí Anglada amb la presentació de “Quatre vies per a la independència”. El cicle continuarà el proper dissabte 25 de gener amb Àngel Colom.
http://signa.assemblea.cat guixols@assemblea.cat

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.