GRUPS D’EXCEL·LENCIA DEL SANT JOSEP

GRUPS D’EXCEL·LENCIA DEL SANT JOSEP

Segons Informa Radio Sant Feliu Novament aquest any, el Centre Educatiu Sant Josep consta de 2 grups d’excel·lència pels alumnes de l’ESO: de ciències i de lletres.  Aquests grups estan formats per alumnes amb bones notes en aquests dos àmbits. El grup de lletres està format per: l’Aina Abel, la Nicole Mednikov, la Sandra Mascort,  la Fang Jin Ou, en David Vílchez i en Baba Coulibaly. Està dirigit pel professor de lletres Carles Segarra.
Aquest grup participarà en un concurs d’“El País” anomenat “El país de los estudiantes” que consisteix a fer un diari. El diari té diferents apartats, medi ambient, societat, cultura i espectacles, esport i finalment hi ha un apartat dedicat a l’entorn, on s’ha de parlar de les notícies que passin al seu voltant. En aquest concurs, hi participa tot Espanya. L’any passat va participar 3r i 4t d’ESO del  Centre amb un grup anomenat “Les Fieres”.
El grup de ciències de 3r d’ESO està format per: en Juli Martínez, l’Albert Domínguez i l’Stepan Batllori. Estan fent una màquina per calcular l’elasticitat d’una persona. El procediment per fer aquest aparell consisteix en un taulell de fusta serrat i enganxat a altres parts de la màquina. Finalment ho han de pintar.
Els alumnes de 2n d’ESO: Sergi  Clos, Lluís Calvet, Mont Gros, Roger Torres i Judit Budó dirigits pel professor de tecnologia, Albert Carmona, estan construint un robot motoritzat amb peces de Lego, motors i sensors de veu, moviment, llum, tacte… que estarà controlat per un ordinador. El seu objectiu és concursar en el famós concurs LEGO-LEAGUE. Aquest any no hi participaran, però volen fer-ho l’any vinent.
D’aquesta manera el Centre Educatiu Sant Josep vol motivar els alumnes més brillants a desenvolupar les seves habilitats.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.