NEIX EL “BAIX EMPORDÀ DIGITAL”

NEIX EL “BAIX EMPORDÀ DIGITAL”

Segons Informa Radio Sant Feliu Des del passat divendres, 15 de novembre Revista del Baix Empordà ofereix un nou producte vinculat a la seva pàgina web. Es tracta de Baix Empordà Digital, una revista on line de periodicitat mensual que es penjarà en format de pdf al web de Revista del Baix Empordà i que també es farà arribar a tots els interessats que, de manera gratuïta, enviïn una sol·licitud d’alta amb el seu nom i cognoms al correu baixempordadigital@gmail.com.
Els continguts seran els habituals d’una publicació impresa, és a dir, portada, amb un tema central destacat a més de la resta de notícies remarcables a un columna lateral a mena de sumari. Hi haurà l’editorial, així com seccions de Societat, Cultura, Gastronomia, Medi Ambient i Esports.
Les cròniques més elaborades passen pels Temes del Mes, on en aquest primer número es fa un repàs exhaustiu i profusament il·lustrat de l’incendi de Vilopriu o a la Festa del Vi Nuo de Calonge, El Reportatge, que en aquesta ocasió parla sobre la Via Catalana, L’Entrevista a gent de la comarca que tingui coses interessants a explicar, les Cartes dels lectors, l’Opinió de dues o més plomes rellevants del nostre entorn, i El Personatge, amb la descripció des d’un punt de vista diferent de tipus singulars de les nostres contrades.
Baix Empordà Digital pretén ser un mitjà informatiu de l’actualitat comarcal que creï opinió, debat i que reculli les inquietuds i activitats de tot l’espectre social i cultural, sigui de particulars, entitats o institucions. Es durà a terme un seguiment de tots els municipis de la comarca, amb la col·laboració dels serveis de premsa allà on n’hi hagi.
Així doncs, cada dia 15 de mes tothom qui ho vulgui pot apropar-se a les inquietuds i el batec dels pobles de la nostra rodalia, a través d’un producte fresc, proper i elaborat amb una tasca d’amor al país i especialment al tarannà dels nostres veïns més immediats.
Revista del Baix Empordà va néixer fa més de deu anys, amb la vocació d’oferir en un extens format temes i reportages sobre cultura, patrimoni, història, folklore o medi ambient, molts dels quals des d’un punt de vista retrospectiu i de recuperació del llegat i la memòria col·lectiva de la gent i els fets de la comarca.
Amb tot, Revista del Baix Empordà ha mostrat des del primer moment un esperit inquiet i innovador, i no ha parat d’oferir noves propostes als seus seguidors i lectors. Primer va ser l’edició de llibres sobre temàtiques del nostre entorn, després va ser el seu espai web (revistabaixemporda.cat) i ara apareix Baix Empordà Digital, on la informació de l’actualitat és la seva prioritat essencial.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.