V EDICIÓ PQPI-PTT GUÍXOLS-VALL D’ARO

V EDICIÓ PQPI-PTT GUÍXOLS-VALL D’ARO

Segons Informa Radio Sant Feliu Un total de 31 alumnes participin aquest curs 2013-2014 en la 5a edició del Programa de Qualificació Professional Inicial (PQPI), Pla de Transició al Treball (PTT) Guíxols-Vall d’Aro. La formació és divideix en dues modalitats molt lligades a la realitat socioeconòmica local: embenis, oficina i atenció al públic; i auxiliar de cuina i serveis de restauració i bar. Una acció promoguda conjuntament pels ajuntaments de Sant Feliu de Guíxols, Castell–Platja d’Llauro i Santa Cristina d’Aro amb la certificació oficial del Departament d’Ensenyament.
Els PQPI-PTT s’adrecen majoritàriament a joves de 16 a 21 anys que no hagin obtingut el títol de Graduat en ESO. La finalitat dels programis és proporcionar una formació bàsica i professional als seus participants, amb la voluntat que els faciliti la seva incorporació al món laboral o la continuïtat d’estudis, especialment en la formació professional de grau mitjà, un cop superada la prova d’accés.
El curs va començar el 16 de setembre, i llaura és desenvolupa el primer trimestre de formació, que combina l’aprenentatge de competències bàsiques i el desenvolupament d’alguns mòduls formatius professionalitzadors. El perfil de vendes, així com els mòduls competencials d’hoteleria és desenvolupen a la seu de la Creu Roja de la Vall d’Aro a Sant Feliu de Guíxols; mentre que el mòdul professionalitzador d’hoteleria és desenvolupa, per primer cop, a l’Hotel La Terrassa de Platja d’Aro.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.