24-O VAGA DE L’ENSENYAMENT PÚBLIC

24-O VAGA DE L’ENSENYAMENT PÚBLIC

Segons Informa Radio Sant Feliu La LOMCE , o  llei Wert,  trobarà una resposta en contra als carrers de tot l’Estat aquest  dijous amb la vaga convocada per la Plataforma Estatal per l’Escola Pública, tant per personal que pertany a l’administració educativa com professorat, pares, mares, estudiants, personal no docent, etc. i per la qual es fa una crida per tal d’aconseguir una resposta contundent en contra de la controvertida llei.
A Sant Feliu hi ha un representant de l’AJEC (Associació de Joves Estudianta de Catalunya) que és el president d’aquest col·lectiu a la Costa Brava i que entre altres punts comentava que la vaga es convoca, tant per les retallades continuades en educació com per l’aprovació d’aquesta llei que només dona prioritat al castellà, la separació per sexes, retallades de professors, augment d’alumnes a les aules, la discriminació, l’eliminació de les aules d’acollida o amb alumnes especials, la qual cosa provocarà que els alumnes no tinguin un ritme d’aprenentatge normal, que els alumnes que els costa aprovar no ho aconsegueixin i només puguin fer un mòdul, les retallades en beques i la puja en les matrícules universitàries.
Afegia que això afecta tant al grau mitjà com al superior on també es veuen afectades les beques i que moltes famílies no es poden permetre els costos en ensenyament dels seus fills.
Lozano demanava la implicació dels propis alumnes en aquesta vaga, que surtin al carrer i als pares que no només permetin l’assistència dels seus fills sinó que els acompanyin i reivindiquin una educació de qualitat ja que estan directament afectats.
Quant a la manifestació a Girona recorda que la convocatòria és a les 12 del migdia a la Plaça de la Constitució i que acabarà a la Plaça Pompeu Fabra.
Comentava que tenia notícies que l’altre sindicat d’estudiants, el Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans (SEPC) organitzaran una cadena humana dels universitaris de la UdG per la part antiga de Girona fins arribar a la Plaça de la Constitució.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.