LA TAULA PER L’HABITATGE SURT AL CARRER

LA TAULA PER L’HABITATGE SURT AL CARRER

Segons Informa Radio Sant Feliu Mesos enrere l’ajuntament a instàncies del Síndic de Greuges de la ciutat i amb el suport de la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca (PAH) va crear la Taula de Coordinació pel Dret a l’Habitatge de Sant Feliu de Guíxols, que es reuneix amb periodicitat des d’abans de l’estiu.
A part de l’oficina del Síndic, que la coordina, la Taula reuneix representants del Servei Municipal d’Habitatge, dels Serveis Socials, de l’Oficina d’Informació al Consumidor (OMIC), de la PAH, de Càritas i de Creu Roja.
La Taula es un lloc de trobada on aquestes entitats públiques i socials coordinen informació i proposen iniciatives per lluitar contra el greu  problema de moltes famílies que es troben sense ingressos suficients per fer front a una de les necessitats essencials de les persones, tenir un sostre.
Des de fa uns dies el díptic explicatiu del que fan aquestes entitats i els serveis que ofereixen a la ciutadania ja es pot trobar a la majoria de oficines públiques municipals de manera que és senzill fer-se una idea de on acudir d’acord amb els problemes de cadascú.
Se’n han editat mil exemplars en castellà i en català i actualment està en fase de distribució. Les persones interessades  poden retirar aquesta guia de serveis en les entitats esmentades. Les persones adherides a la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca també n’estan fent distribució en els seus cercles de familiars i amics i en el seu àmbit de barri perquè tots els ciutadans i ciutadanes que tinguin problemes amb la hipoteca o sospiten que en poden tenir estiguin ben informats per poder prendre les millors decisions.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.