CRÒNICA DE L’ACTIVITAT DEL CLJ GUÍXOLS

CRÒNICA DE L’ACTIVITAT DEL CLJ GUÍXOLS

Segons Informa Radio Sant Feliu El passat dissabte 5 d’octubre es va realitzar un curs gratuït durant tot el dia sobre la perspectiva de gènere en el moviment associatiu a l’espai jove de l’edifici de Les Vetlladores del nostre municipi. La formació anava adreçada a les entitats juvenils que composen el Consell Local de la Joventut de Sant Feliu de Guíxols així com a d’altres entitats, col·lectius o persones interessades en les qüestions de gènere. L’activitat va ser organitzada pel Consell Nacional de la Joventut de Catalunya i l’Institut Català de les Dones i la formació anava a càrrec de l’Associació Candela provinent de Barcelona. La inclusió de la perspectiva de gènere en el moviment associatiu ha estat un dels objectius del CNJC els darrers anys i des del 2010 en el marc d’un conveni amb l’ICD s’estan portant a terme diferents formacions arreu del territori català per donar recursos i eines a les entitats juvenils.
Una formació molt interessant, dinàmica i pràctica on les associacions van poder avançar i reflexionar en vers la seva situació com a homes i dones dins les seves entitats i dotar-se de recursos per millorar la gestió i l’eficàcia associativa. A banda de les entitats locals van venir representants d’associacions de Barcelona i Sabadell i persones interessades pel seu àmbit de treball.
Des del CLJ Guíxols volem donar les gràcies al CNJC i l’ICD per donar valor a una qüestió tant important com és el treball per la igualtat de gènere en el moviment associatiu juvenil; a l’Associació Candela per una formació molt dinàmica i pràctica que oferia la possibilitat de treballar-ho posteriorment  amb les nostres entitats; i a l’ajuntament i l’àrea de joventut del nostre municipi per la seva col·laboració en el projecte.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.