180 PLACES A L’APARCAMENT DE CAL NEGRE

180 PLACES A L’APARCAMENT DE CAL NEGRE

Segons Informa Radio Sant Feliu Fins el darrer moment, dins del darrer mes de juliol, es va estar negociant, tant per part de l’Ajuntament com de l’empresa Dornier, amb el propietari dels terrenys de l’Horta d’en Palahí per tal que no apugés el lloguer d’aquest espai destinat a aparcament. L’Ajuntament li oferta va 10.000 euros però el propietari no hi va estar d’acord i va preferir renunciar als diners que el consistori li aportava anualment i que no s’hi aparquessin cotxes tot i que els tancaments eren tant precaris que s’hi varen continuar aparcant i de forma gratuïta.
Entrats a l’estiu, l’Ajuntament no va tenir marge de maniobra per arranjar l’explanada de la zona de Cal Negre (a l’inici de la carretera de Tossa amb el carrer Narcís Massanes) que ara si s’ha pogut aplanar amb resultats molt positius atès que hi havia un desnivell important i els tècnics es pensaven que a tocar de la carretera trobarien roca viva. En realitat no ha estat així, s’ha pogut crear un recinte de 5.000 m i, amb el pressupost de prop de 30.000 euros,  ha sortit un gran aparcament per a uns 180 vehicles a 5 minuts del centre.
S’hi ha aplicat una base granulada en previsió d’un possible futur asfaltat que , segons la regidora, Dolors Ligero, ara mateix no està previst però que seria la solució ideal per mantenir-lo en condicions amb la recollida d’aigües, una senyalització horitzontal ordenada i una il·luminació permanent, com es va aconseguir amb el de darrera de l’estació d’autobusos.
També es dóna la circumstància, segons informavaen el passat Ple el regidor de vialitat, Quimet Clarà, que l’Horta d’en Palahí, estigui a punt de ser venuda a un empresari guixolenc que ha manifestat que no hi haurà cap problema per arribar a acords amb l’Ajuntament per tal que es pogués recuperar com a aparcament.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.