3 NOTES D’INTERÈS DEL PLA DE BARRIS

3 NOTES D’INTERÈS DEL PLA DE BARRIS

Segons Informa Radio Sant Feliu Des de Pla de Barris s’està treballant per revitalitzar el barri del Puig i part d’Eixample de Llevant.
Enguany s’ha inaugurat la renovada pl. del Puig. És en aquest espai on s’hi  vol ubicar un dissabte al mes un mercat de productes ecològics i recuperar així l’antic mercat que es feia en aquesta zona.
Si  sou productors de verdures, llet, hortalisses, carn, o bé fabricants de productes ecològics, com ara sabons, galetes, cosmètics, formatges, etc,  i esteu interessats a posar una parada, passeu per l’Oficina del Pla de Barris a la Casa Albertí, c. Penitència núm. 10 o bé truqueu  972.32.70.19
“ENSENYA’NS QUE SAPS FER”
Des de Pla de Barris  es vol oferir un espai on compartir coneixements i temps lliure.
El nou taller gratuït “Ensenya’ns que saps fer” serà un punt de trobada on aprendre coses noves i ensenyar allò que un sap: jardineria, manualitats, costura, cuina, contes per nens, i tot allò que se us pugui ocórrer.
Si teniu entre 18 i 99 anys i voleu  ensenyar als altres alguna activitat, coneixement o  habilitat no dubteu comunicar-ho a l´Oficina de Pla de Barris C/Penitència,10 o trucant al 972327019.
PARELLES LINGÜÍSTIQUES
Des del Pla de Barris es busquen voluntaris per practicar català amb persones que, tot tenir alguns coneixements de la llengua, els hi falta fluïdesa. Si hi esteu interessats, informeu-vos-en a l’Oficina del Pla de Barris, al carrer Penitència, 10 o bé truqueu al telèfon: 972 327 019.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Verificació (no es una màquina) * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.