S´atura l´enderroc de Cal Padrí per una revisió judicial

S´atura l´enderroc de Cal Padrí per una revisió judicial

Segons Informa Diari De Girona L’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro ha aturat el procediment de l’enderroc dels coberts que el restaurant Cal Padrí té i que es van construir sense llicència municipal. El regidor d’Urbanisme, Josep Maria Solé (CiU), ha explicat que el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya ha ordenat que es revisi el decret de l’abril de l’any 2011 que ordenava l’enderroc i “sobre del qual penja tot el procés administratiu” que s’ha seguit en aquest cas. L’Ajuntament ja disposa del projecte d’enderroc de les sales que es van construir sense autorització municipal i, segons Solé, el proper pas seria treure a concurs l’adjudicació de les obres per tirar a terra les estructures irregulars.

Solé ha explicat que els responsables del restaurant han recorregut les diferents accions administratives per evitar l’enderroc dels coberts. En un d’ells, el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya els ha donat raó, cosa que ha obligat a l’Ajuntament a paralitzar, de moment, la tramitació de l’enderroc.

Segons el regidor d’Urbanisme, els responsables de Cal Padrí van demanar al jutjat contenciós administratiu que revisés el citat decret de l’abril de 2011. Aquest jutjat va considerar que no s’havia de revisar. No obstant això, l’establiment de restauració va recórrer al TSJC, que li ha donat la raó en el sentit que el jutge del contenciós administratiu de la primera instància ha d’entrar a valorar el contingut d’aquest decret que, segons Solé, és en el que se subjecta tota la tramitació posterior que s’ha realitzat. El regidor ja ha anunciat que la posició de l’Ajuntament és defensar que el decret està fet correctament.

Josep Maria Solé ha manifestat que “l’objectiu del govern municipal és fer complir l’ordenament, però assegurant que tot es fa de manera legal i de manera que es garanteixi que els costos de l’enderroc repercutiran als responsables del restaurant”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.