Més de 1.100 persones a l´assaig de la Via Catalana a Sant Feliu

Més de 1.100 persones a l´assaig de la Via Catalana a Sant Feliu

Segons Informa Diari De Girona La platja de Sant Feliu de Guíxols va acollir dissabte una cadena humana Via Catalana de més de 1.100 persones, un èxit rotund organitzat per Guíxols per la Independència, ja que es va cobrir tota la platja d’espigó a d’espigó. A la badia s’hi van sumar caiacs i diverses embarcacions.
Sota el lema “Sí que ve d’un pam” l’assemblea territorial Guíxols per la Independència de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) va convocar a participar tothom a aquest assaig de la cadena humana del proper 11 de setembre, ja que com a col·lectiu, juntament amb els de Santa Cristina d’Aro i Castell-Platja d’Aro i S’Agaró, han de cobrir els trams 568 i 569 de Caldes de Malavella de la cita. Aquesta va ser una jornada reivindicativa per “sumar esforços i metres”, van explicar des de l’organització.

A més de la cadena a la sorra, membres del Club Aquàtic Xaloc es van tirar a l’aigua per tal de realitzar un mosaic amb una estelada gegant, i l’empresa Bravamar-Kayaks Guíxols va cedir tota la flota de caiacs. Des d’un catamarà, acompanyat d’altres embarcacions, es van encendre uns fums de colors fent una senyera.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.