INCENTIUS COMERÇ D’ARTESANIA I MODA 2013

INCENTIUS COMERÇ D’ARTESANIA I MODA 2013

Segons Informa Radio Sant Feliu El passat dia 13 d’agost d’enguany va sortir publicat al DOGC, núm 6438, les bases reguladores i la convocatòria per a la concessió d’incentius en l’àmbit del comerç, dels serveis, l’artesania i la moda per l’any 3013.
Aquesta nova convocatòria té com a finalitat promocionar i impulsar el sector comercial, de serveis, l’artesanal i el suport a la moda catalana, i fomentar la competitivitat i la qualitat d’aquests sectors.
S’entenen com a serveis les següents activitats empresarials: Serveis de reparacions, agències de viatges detallistes, tintoreria i bugaderies, perruqueria i estètica i bars i restaurants.
El programa número 1, subvenciona la  participació en fires, salons i passarel.les d’àmbit professional, multisectorial i monogràfiques, i està destinat tant a empreses com a agrupacions. La inversió mínima per poder demanar aquesta ajuda és de 900€ , i s’ha de destinar a despeses de participació en fires. Es subvenciona el  50% de la inversió, amb un import màxim de 5.000€.
Per la resta de subvencions, que van destinades a associacions i federacions de comerciants territorials, de serveis, d’artesania i moda, podeu adreçar-vos a Guíxols Desenvolupament per a més informació.
El termini per poder demanar aquestes subvencions s’obre el proper dia 5 de setembre i finalitzarà el 11 d’octubre de 2013.
Per més informació es poden adreçar a Guíxols Desenvolupament, Servei d’Assessorament d’Empreses, de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols al carrer enamorats, 65-99, telèfon 972 32 70 33 o via correu electrònic a sae@guixols.cat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.