DISSABTE ES FARÀ L’ASSAIG DE LA CADENA HUMANA

DISSABTE ES FARÀ L’ASSAIG DE LA CADENA HUMANA

Segons Informa Radio Sant Feliu Sota el lema “Si que ve d’un pam” l’assemblea territorial Guíxols per la Independència de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) organitza el proper dissabte,17 d’agost, l’assaig de cadena humana pel proper 11S2013.
A través d’una nota convoquen a tothom a les 18:00 h sota l’estelada de la barana de mar del Passeig del Mar de Sant Feliu on hi haurà, durant tot el dia, una parada informativa i de marxandatge ,i a les 19:00 h, es realitzarà l’assaig de la cadena humana on, tothom que es desplaci fins a la platja, s’agafarà de les mans en senyal de “sumar esforços i metres per seguir caminant junts cap a la nostra llibertat i la independència del país”, intentant cobrir tots els metres d’espigó a espigó de la platja ganxona.
Com a novetat, es compta  amb el suport del de l’Aquàtic Club Xaloc que realitzarà un mosaic dins l’aigua, amb una cinquantena de nedadors, i l’empresa Bravamar-Kayaks Guíxols que ha cedit gratuïtament tota la flota de caiacs per tal de desplaçar-se també a la badia (cal reservar a: guixols@assemblea.cat). La crida s’estén a tothom que tingui embarcació a participar i afegir-se a la jornada reivindicativa.
Per la Via Catalana, Sant Feliu de Guíxols es desplaçarà als trams 568 i 569 de Caldes de Malavella, juntament amb els participants de Santa Cristina d’Aro i Castell-Platja d’Aro, on s’hi aplegaran més de 1.000 persones de tota la Vall d’Aro.
Assemblea Nacional Catalana: guixols@assemblea.cat
Esdeveniment: https://www.facebook.com/events/488742617879367

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.