PROVES D’UN PROTOTIP AMFIBI A SANT FELIU

PROVES D’UN PROTOTIP AMFIBI A SANT FELIU

Segons Informa Radio Sant Feliu A primera hora del matí d’aquest dimecres, les persones que es trobaven a prop de la platja de Sant Feliu varen quedar sorpresos quan un vehicle estrany descendia d’un remolc i, accionat per una persona, enfilava la platja sobre les seves rodes, entrava a l’aigua i començava a navegar.
Ben aviat els usuaris de les xarxes socials començaven a penjar fotografies d’aquell vehicle no identificat que, en realitat, es tractava d’un invent, un prototip amfibi que en el futur ha de ser veler en el mar i vehicle de tracció a la sorra i l’asfalt.
El conductor resultava ser el seu inventor, l’enginyer espanyol, criat i format a Alemanya, Andrés Cárdenas, que estava realitzant les primeres proves del seu enginy.
Cárdenas declarava a la nostra emissora que aquest és un projecte personal, una assignatura pendent, d’aconseguir crear el tipus de vehicle que li demanaven clients de les companyies que havia dirigit un element que es pogués transportar a qualsevol punt de la costa, que baixés de forma autònoma d’un remolc i que es pogués endinsar a l’aigua.
La tracció de les rodes s’ha desenvolupat a Manresa, la resta a Cartagena i les proves les ha volgut a realitzar a Sant Feliu, municipi en el qual hi té afinitats per lligams amb la família Cárdenas, ja que és cosí del regidor Francisco Cárdenas..
Comentava que la prova realitzada a la platja va sortir perfecte i ara caldrà perfeccionar algunes coses i donar-li forma definitiva, fer la presentació a la premsa i exposar-lo a diversos salons nàutics d’arreu.
Andrés Cárdenas ha estat president de les drassanes de iots més importants d’Espanya i d’Europa (Rodman, Bavaria, etc.) i ha estat enginyer a altres grans empreses com BMW, General Motors, etc. Actualment és membre de diversos consells d’administració de diferents empreses i fa les seves pròpies inversions.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.