Sant Feliu serà Destinació de Turisme Familiar l’any 2014

Sant Feliu serà Destinació de Turisme Familiar l’any 2014

Segons Informa Tribuna Ganxona L´Ajuntament i la Generalitat han posat en marxa el procés per auditar els establiments turístics de la ciutat i diferents espais públics amb l´objectiu d´assolir la certificació de Destinació de Turisme Familiar que atorga l´Agència Catalana de Turisme.

Aquesta marca garanteix a les famílies que viatgen amb nens que disposaran d´uns serveis, uns equipaments, unes infraestructures i un tracte adaptat a les necessitats de la mainada.

A Catalunya ja hi ha 13 poblacions turístiques certificades. Castell-Platja d´Aro i s´Agaró també està en el procés per assolir-la i Sant Feliu de Guíxols és la quinzena població catalana que opta al segell. Els tècnics que estan preparant la certificació ganxona preveuen que podrà ser una realitat de cara l´any 2014.

En aquests moments s’estan fent les auditories que permetran  comprovar el grau de compliment dels requisits que fixa la certificació, tant al sector públic com el privat. Els tècnics reconeixen que el nivell d´adaptació actual és bo.

A la Costa Brava ja s´han certificat Calonge i Sant Antoni, Torroella de Montgrí- l’Estartit, Lloret de Mar, Roses i Blanes.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.