L’alcalde de Sant Feliu presenta la fulla de ruta per l’herència dels germans Anlló.

L’alcalde de Sant Feliu presenta la fulla de ruta per l’herència dels germans Anlló.

Avui s’ha presentat el full de ruta que vol mostrar la gestió i transparència de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols en la tramitació i adjudicació dels hotels i patrimoni dels germans Anlló.

Carles Motas, també ha explicat que a finals d’aquest any es podrà començar el procés de subhasta dels Hotels Panorama i Noies-Rex, amb els quals la ciutat de Sant Feliu guanyarà 350 noves places hoteleres. La resta de patrimoni i edificis es convertiran en habitatges o es mantindran en el seu estat actual.

L’ intenció de l’equip de govern és posar a subhasta pública els 3 hotels per tal d’aconseguir una font d’ingressos per a poder començar la construcció del nou asil per a la gent gran de Sant Feliu. L’ajuntament ha descartat, per aquest motiu, que els hotels es puguin adjudicar mitjançant conveni.

La subhasta dels 3 hotels estarà oberta a qualsevol entitat i/o persona que presenti les condicions mínimes per a participar, “es valoraran les iniciatives i projectes culturals i socials que més interès tinguin per la ciutat”, ha explicat el Sr. Carles Motas durant la roda de premsa.

Pel que fa als comptes bancaris dels germans Anllò, dels quals hi havia 3 a entitats espanyoles, 1 a Andorra i 1 a Suïssa, ha explicat que la suma total del capital líquid era de 621.000 euros que han servit per a liquidar el deute de 400.000 euros que hi havia en concepte d’ IBI dels anys 2003 al 2009 i també ha servit per a indemnitzar als treballadors i fer algunes obres de manteniment als edificis. L’ajuntament ha reclamat tota aquesta informació incloent totes les factures a la Generalitat per saber exactament com s’han gastat aquests diners.

De tot el patrimoni, ja s’ha venut per import de 800.000 euros un pis a Barcelona de 250 m2 amb dues places de pàrking mitjançant subhasta pública, la Generalitat ja ha cobrat 200.000 euros d’aquesta subhasta.

Amb aquesta fulla de ruta l’Ajuntament ha aclarit alguns rumors que circulaven per la ciutat i ha volgut presentar tots els documents públics que ha rebut de la Generalitat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.