Comencen les obres d´asfaltatge a una vintena de carrers de Sant Feliu de Guíxols

Comencen les obres d´asfaltatge a una vintena de carrers de Sant Feliu de Guíxols

Segons Informa Tribuna Ganxona Des del govern municipal han creat dos paquets d´obres per desenvolupar aquest any pressupostades en 200.000 euros.

Un dels paquets d´obres començarà de manera immediata per tenir una sèrie de carrers a punt abans de l´estiu. Les altres obres, que afectaran una vintena de carrers més començaran després de l´estiu.

Per una banda i des del Pla de Barris aquest mes de maig començaran les obres de rehabilitació de l´edifici centenari dels safrejos municipals. Aquest espai, un cop restaurat, estarà obert a les visites del públic, donarà a la plaça i tindrà un espai per entitats. També es treballarà en el primer tram del carrer de la Lluna fins al carrer Sant Domènech i durant l´estiu, quan hi ha vacances escolars, es faran obres al carrer Penitència.

Més enllà del Pla de Barris començaran de forma imminent tota una sèrie d´obres d´asfaltatge.

L´ajuntament preveu després de l´estiu començar les obres d´un segon paquet de carrers. Els treballs compten també una partida pressupostària de 100.000 euros.

Aquest segon paquet pretén arrenjar el paviment dels carrers però també millorar algunes voreres. Amb totes aquestes obres el govern municipal farà un rentat de cara als carrers que avui es troben en més males condicions de circulació; tan pel trànsit rodat com pels peatons.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.