L’HOSTAL DE LA GAVINA HOMENATJA A L’IL•LUSIONISTA XEVI

L’HOSTAL DE LA GAVINA HOMENATJA A L’IL•LUSIONISTA XEVI

El capvespre del diumenge 15 d’agost al saló Mediterranea de l’emblemàtic Hostal de La Gavina de S’Agaró es va retre un sentit homenatge a l’il·lusionista internacional Xevi.

Una placa lliurada de les mans de l’actual gerent de l’Hostal de La Gavina, el senyor Olivares, va premiar el mèrit professional que Xevi ha aconseguit al llarg de més de mig segle il·lusionant públic de totes les edats i de condicions socials molt diverses per a tot el món.

L’alcaldessa de Castell-Platja d’Aro i S’Agaró, Dolors Padilla va dedicar uns minuts de la vetllada per fer un breu repàs a la trajectòria professional de l’il·lusionista internacional Xevi. Seguidament, Joaquim Masó amb les explicacions oportunes de Maria Costa, va interpretar un concert de gala basat amb l’estil romanticisme a partir d‘una vintena d‘àries d’òperes diverses arranjades per a orgue. Joaquim Masó, a més a més, de dedicar-li el concert també li va oferir un present.

L’acte, amb 200 convidats, es va cloure amb un joc de mans que el mateix il·lusionista Xevi va realitzar amb unes cartes franceses màgiques.

 Glòria Jara i Albertí

BIÒGRAFA del tarannà de la vida de l’il·lusionista internacional Xevi

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.