Concurs de fotografia “Una mirada al barri del Puig-Eixample de Llevant”

Concurs de fotografia “Una mirada al barri del Puig-Eixample de Llevant”

El Pla de Barris de Sant Feliu de Guixols, a través de l’Arxiu Municipal, organitza en col·laboració amb l’Agrupació Fotogràfica de Sant Feliu de Guíxols el concurs de fotografia “Una mirada al barri del Puig-Eixample de Llevant”.

El Pla de Barris de Sant Feliu de Guíxols és un projecte d’intervenció integral  previst per a quatre anys, que pretén revitalitzar i dinamitzar el barri del Puig i l’Eixample de Llevant amb l’objectiu que surtin de l’estancament i regressió en el qual  es troben i recuperin la seva centralitat urbana. Dins d’aquest projecte, l’Arxiu Municipal de Sant Feliu de Guíxols ha rebut l’encàrrec de recuperar i difondre la memòria col·lectiva del barri, tant des del punt de vista més urbà com humà. Aquest concurs de fotografia esdevé la primera acció encaminada en aquesta direcció. L’objectiu del concurs, per tant, no és altre que recollir aportacions individuals que d’una manera lliure i personal ajudin a preservar la memòria visual, cultural i social d’aquest importat sector de la ciutat que en breu serà objecte de grans obres de transformació.

La participació és gratuïta i oberta a tothom. S’estableixen les tres categories següents: Arquitectura i urbanisme (edificis, perspectives, detalls…); Treballar al barri (indústries i comerç); El barri i les persones. Per a cadascun d’aquests temes hi ha convocats tres premis de 180, 100 i 70 euros. Les imatges presentades es mostraran al públic en una exposició que començarà a finals d’octubre, i també es penjaran al web de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols, per tal de donar-los la màxima difusió.

Les persones interessades han de presentar les imatges a l’Arxiu Municipal de Sant Feliu de Guíxols (crta. de Girona 45-47, horari de 9 a 14 de dilluns a divendres), o bé a la Biblioteca Octavi Viader (c. Surís 28-34, de dilluns a divendres de 17 a 20, o dissabte de 10 a 13). El termini per a la presentació de les fotografies finalitza el divendres 22 d’octubre de 2010 a les 20 h.

Trobareu la butlleta d’inscripció amb el plànol del barri dins el qual cal realitzar les fotografies en el tríptic amb les bases del concurs (disponible a l’Ajuntament, l’Arxiu Municipal, la Biblioteca Pública i la resta de dependències municipals habituals). Les bases també són consultables a www.guixols.cat

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.