La Generalitat executarà l´enderroc del mur del Club de Mar per uns 12.000 euros

La Generalitat executarà l´enderroc del mur del Club de Mar per uns 12.000 euros

Segons Informa Tribuna Ganxona Representants del Servei de Costes de la Generalitat, de l´Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols i de l´empresa gestora del Club de Mar, Turispania SA, van trobar-se dijous al matí en els terrenys de la concessió per formalitzar el procediment de l´enderroc del mur que impedeix l´accés a aquesta part del litoral ganxó.

En aquesta trobada, segons han informat fonts del Departament de Territori i Sostenibilitat, els representants del Servei de Costes i els de l´Ajuntament van acordar que les obres d´enderroc dels elements que impedeixen el pas públic es realitzaran el més aviat possible.

La factura per l´actuació és d´aproximadament 12.000 euros, segons han informat les fonts. Un import que la Generalitat cobrarà a Turispania atès que l´administració catalana executarà l´enderroc de manera subsidiària. 
Precisament, l´import del pressupost de l´enderroc presentat per la Generalitat és considerat excessiu per Turispania. Així, en va presentar a l´administració catalana un de notablement inferior, si bé excloia algun dels elements, van apuntar aleshores les fonts de Territori i Sostenibilitat.

Les fonts del Departament han informat que de les al·legacions presentades per l´empresa gestora del Club de Mar a l´ordre d´enderroc es desprenia que no la volia assumir. Així, en la trobada del dijous, els representants de Costes van entregar als de Turispania un escrit de la Direcció General d´Ordenació del Territori i Urbanisme on s´indica que la Generalitat assumirà l´execució de l´enderroc.

A més, el Servei de Costes també va entregar als membres de l´empresa gestora del Club de Mar una autorització perquè duguin a terme les actuacions que facin falta per tancar i protegir els accessos a les instal·lacions privades. D´aquest document, Costes en va lliurar còpia també a l´Ajuntament ganxó. 
La seguretat dels apartaments del Club de Mar és una de les preocupacions que planteja Turispania davant l´obertura del pas públic pel litoral de la concessió, ja que manifesta que algun dels habitatges quedarà molt exposat, és a dir, que accedir-hi serà molt fàcil. Així, Costes ja els dóna el permís fet perquè ho executin.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.