El Club de Mar troba car el projecte d´enderroc del mur de la Generalitat

El Club de Mar troba car el projecte d´enderroc del mur de la Generalitat

Segons Informa Diari De Girona Una nova reunió demà hauria de posar punt i final al futur del mur de Can Rius i l’accés públic a la franja de costa que es troba tancada dins la finca del Club de Mar, a Sant Feliu de Guíxols. En aquesta reunió hi estan convocats representants de la Generalitat, de l’Ajuntament ganxó, de l’empresa que gestiona la finca, Turispania SA, i de la direcció general de Costes del Ministeri de Medi Ambient, segons han informat fonts de l’Administració catalana. L’objectiu d’aquesta reunió és prendre, d’una vegada per totes, una decisió definitiva sobre l’execució de l’enderroc, després que l’empresa no s’hagi pronunciat sobre si és ella la que du a terme l’enderroc de la paret o no.
Les fonts de la Generalitat han comentat que, després del termini de deu dies que es va donar a Turispania sobre aquest assumpte, l’empresa ha presentat un escrit a l’administració catalana on mostra la seva disconformitat amb el que el Departament de Territori i Sostenibilitat li ordena enderrocar, així com l’import del projecte per fer-ho. Segons les fonts de la Generalitat, Turispania el recalcula a la baixa però excloent-hi alguns elements.
Fonts de l’entorn de Turispania han comentat que l’empresa ha mirat pressupostos d’execució de l’enderroc i que els han donat xifres notablement inferiors a la del projecte de la Generalitat (que si fes l’enderroc ho faria de manera subsidiària i, per tant, li acabaria cobrant a Turispania). En segon lloc, també hi ha debat sobre què és el que s’ha de tirar: el mur únicament, o la paret i el cobert que hi ha (i que fou construït per persones alienes a l’empresa, segons han manifestat aquestes fonts).
Davant d’aquesta discussió, s’ha programat aquesta reunió amb representants de les administracions implicades i l’empresa per demà.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.