Sant Feliu de Guíxols acull l’assemblea inicial de l’Agenda Llatinoamericana 2011

Sant Feliu de Guíxols acull l’assemblea inicial de l’Agenda Llatinoamericana 2011

Aquest diumenge 4 de juliol la Comissió de l’Agenda Llatinoamericana posa en marxa la primera assemblea de la campanya de sensibilització 2010- 2011. En la sessió d’aquest cap de setmana, l’assemblea escollirà un nou coordinador de campanya, en substitució de Jordi Planas, que és al capdavant del projecte des de fa 15 anys. A la tarda, hi haurà una taula rodona amb José María Vigil, un dels màxims exponents de la teoria de l’alliberament.

Des de les 10 del matí i fins a les dues de la tarda, el CEIP L’Estació de Sant Feliu de Guíxols acollirà la primera sessió de treball de la campanya de sensibilització de l’Agenda Llatinoamericana que es presentarà a la tardor a Girona. Una campanya especial ja que enguany compleix 20 anys. Per aquest motiu s’editarà un llibre antològic d’aquests vint anys, a més dels altres materials pedagògics.

L’assemblea, oberta a tothom, comptarà enguany amb dos convidats especials: José Maria Vigil, un dels pares de l’Agenda Llatinoamericana i conegut teòleg de la teoria de l’alliberament, i el pare Elias, que treballa amb els més desfavorits de Guatemala. Vigil, coordinador a més de l’Agenda Llatinoamericana Mundial, participarà en la taula rodona entorn el lema d’enguany “Quin déu, quina religió?”, a partir de les 16h.

A banda, demà dissabte 3 de juliol, Vigil participarà en la conferència-col·loqui “Déu i les religions” a l’església de Sant Pau de Girona, a les 20.45h. Aquest acte previ a l’assemblea de diumenge, està organitzat per Càritas-Girona, Centre Cristià dels Universitaris, Col·lectiu de Dones en l’Església, Fundació Esplai Girona, Justícia i Pau i Mans Unides

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.