L´ANC valora el resultats de les eleccions del 25N

L´ANC valora el resultats de les eleccions del 25N

Segons Informa Tribuna Ganxona L’Assemblea Nacional Catalana (ANC), sobre els resultats de les eleccions del 25N, valora que el sobiranisme ha estat el gran guanyador de la contesa electoral, coincidint amb l´opinió de l’Associació de Municipis per la Independència (AMI) i Òmnium Cultural.

L´Associació, representada a Sant Feliu per mitjà de Guíxols per la Independència, destaca els positius resultats dels partits partidaris de l’Estat Propi i els insta a “tirar endavant la consulta sobre la independència, seguint el mandat del poble”.

L´ANC creu que el país ha fet un pas de gegant amb el canvi de paradigma “de passar de comptar amb un Parlament autonomista a un Parlament sobiranista i majoritàriament independentista. A la vegada, les eleccions del 25N deixen un Parlament més
transversal i més plural i amb una elevada participació que el dota encara de més legitimitat i fortalesa”.

L´ANC vol consolidar la  “majoria social ja existent ” per tal de celebrar la consulta sobre la independència. És per això que l’ANC i la seva assemblea local Guíxols per la Independència continuaran treballant per a tal de convèncer els indecisos.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.