L´Ajuntament recorre contra el retorn del sou del vicealcalde

L´Ajuntament recorre contra el retorn del sou del vicealcalde

Segons Informa Tribuna Ganxona El govern de Sant Feliu va presentar, el 10 de setembre, un recurs d´apel·lació contra la sentència del jutjat contenciós administratiu número 2 de Girona, que els obligava a anul·lar els pagaments consignats al vicealcalde Pere Albó l´any passat, quan aquest càrrec encara no figurava al reglament municipal.

Ahir va expirar el termini per executar la sentència. Però tot i que la jutgessa, en la resolució, deixava clar que no s´hi podia recórrer, el govern ganxó ho ha fet en considerar que no va tenir en compte la modificació de pressupost aprovada, per esmenar l´errada denunciada, dies abans que dictés sentència. Es tracta, sosté el lletrat contractat per l´Ajuntament, d´un procediment que només podria jutjar la instància més elevada del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC).

Pel que fa a l´execució del mandat judicial, en el recurs municipal s´insisteix en la modificació del pressupost del 2011, aprovada el 26 de juny per regular el salari d´Albó amb efectes retroactius. I argumenta que “en cap moment ha estat objecte de discussió” el sou que percebia per una feina anàloga a la de primer tinent d´alcalde, que “ha estat i és la que se li ha retribuït”.

El lletrat també recorda a la magistrada que no es va pronunciar sobre les quotes abonades a la Seguretat Social per la dedicació d´Albó, que si s´haguessin de reclamar crearien un altre conflicte de competències.

TSF demanarà, si cal, l´execució forçosa

El portaveu de Tots per Sant Feliu, Carles Motas, no vol fer sang amb la polèmica i entén que el govern intenti esgotar les últimes possibilitats perquè Albó no hagi de retornar els 15.360 euros. El grup, que va dur els cobraments a la justícia després d´insistir, sense èxit, que s´esmenessin els conceptes, té dubtes que el recurs presentat pel govern de CiU i el PSC sigui vàlid. Motas recorda que en la sentència ferma del 31 de juliol s´insistia que contra aquesta “no es pot interposar cap recurs ordinari”. I refermava ahir que si el recurs no és admès pel jutjat, insistiran a demanar l´execució forçosa de la sentència. Abans, però, esperen rebre l´acta del darrer ple en què la majoria d´edils de CiU i el PSC van votar contra l´execució del mandat judicial per “motius polítics”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.