La Festa de la Primavera de l’educació de persones adultes compleix 25 anys

La Festa de la Primavera de l’educació de persones adultes compleix 25 anys

Sota el lema “La diversitat, un repte. El diàleg i la participació, una oportunitat” el passat diumenge dia 16 es va celebrar la 25a Festa de la Primavera de l’educació de persones adultes a Castell d´Aro.

Aquesta activitat és organitzada per Facepa (Federació d’Associacions Culturals i Educatives de Persones Adultes), AEPA (Associació d’Educació de Persones Adultes) i per Projectes d’Escola d’Adults de Castell-Platja d´Aro i S´Agaró).

Durant tot el dia hi va haver una mostra d’entitats, una batukada, sardanes, així com activitats per als més petits. La Festa de la Primavera és una trobada anual que agrupa escoles , associacions i aules culturals d’educació de persones adultes de tota Catalunya així com també el teixit associatiu del poble o ciutat d’acollida. Al llarg dels seus 25 anys, la festa de la Primavera ha esdevingut un punt de trobada referent per tot el moviment d’educació de persones adultes de Catalunya, combinant el seu caràcter festiu amb el compromís social i de reivindicació. (Tribuna Ganxona)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.