La Rambla Portalet serà el punt de trobada d’artistes

La Rambla Portalet serà el punt de trobada d’artistes

Segons Informa Radio Sant Feliu L’Ajuntament de Sant Feliu fa realitat la demanda del sector comercial de la zona del Portalet, carrer Major, Sant Ramon, Rutlla, Algavira, etc. de dinamitzar tot aquest sector que no quedava del tot resolt en el projecte de revitalitzar tot el centre comercial amb l’ampliació del mercat a tot el Passeig del Mar, fins arribar en arribar just fins la Cambra de Comerç.

En aquest espai és on s’enquibiran a tots aquells artistes que desitgin exposar la seva obra així com solistes o agrupacions musicals que es vulguin promocionar. L’alcalde, Joan Alfons Albó ho denominava, en declaracions a la nostra emissora, com una zona bohèmia de qualitat en la línia de la de poblacions com Cotlliure o dels voltants de la catedral de Barcelona i la part baixa de La Rambla de la ciutat Comtal.

És, al temps, una fórmula per anar conduint als visitants del mercat del diumenge cap als carrers interiors per tal de revitalitzar el sector comercial de la zona i que estigui en les mateixes condicions que els d’altres espais de la ciutat que es  beneficien del flux de visitants del mercat no sedentari i que, així, convisquin amb el comerç tradicional tot oferint un circuit als visitants i clients potencials.

En tot aquest sector s’estan fent ajustos després del canvi en la configuració del mercat que han comportat, per exemple; la disminució de parades a la Rambla Vidal o bé el trasllat d’alguns esdeveniments que se celebraven al Passeig del Mar cap a l’esplanada de l’antiga màquina de tren, als Jardins Juli Garreta com ha estat el cas del recent Mercat del Mar o bé l’Aplec de la Sardana que, a dia d’avui, es contempla amb unes certes reserves atès que  hi ha divisió d’opinions i que es veurà en funció dels resultats obtinguts en aquesta nova ubicació.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.