Gimcana Familiar a Santa Cristina d’Aro

Gimcana Familiar a Santa Cristina d’Aro

Teniu ganes de passar una estona divertida en família?
Voleu conèixer diferents punts del municipi i posar a prova la vostra memòria, capacitat artística, l’equilibri, el sentit del ridícul, les vostres habilitats domèstiques i moltes altres coses?

Aquest any amb motiu del Dia Internacional de les Famílies Santa Cristina d’Aro ha volgut celebrar aquesta data organitzant una activitat lúdica per a tota la família.
L’Associació de Dones de Santa Cristina d’Aro i l’Associació de Dones Africanes amb la col•laboració del Punt d’Igualtat han organitzat una gimcana familiar per tot el municipi a la qual hi podran participar grups de com a màxim 6 persones i com a mínim un infant i una persona adulta.
Aquesta gimcana però no serà competitiva, no hi ha guanyadors ni perdedors. No es premiarà la rapidesa. De fet no es premiarà res, l’objectiu de la gimcana serà el de passar una bona estona junts i conèixer els diferents comerços del municipi.
La gimcana començarà a les 16.30h a l’Escola Pedralta, es faran diferents proves per tot el municipi i l’arribada serà altra vegada al pati de l’escola on es farà la gran prova final i seguidament el sorteig de tots els obsequis que han facilitat tots els comerços del municipi.

A més a més, per les famílies amb nadons (infants de 0 a 2 anys) s’organitza una activitat paral•lela, la GIMCANADONS, que començarà a les 17h a l’Escola Pedralta.

No esperis més, vine al Punt d’Igualtat a fer la vostra inscripció. (2€ per grup). El mateix dia (3€ per grup).

Agraïm per endavant la gran implicació de tots els comerços i establiments del municipi que participen activament com a punts de prova i també a aquells que han facilitat diferents obsequis i regals del seu establiment. També la col•laboració de totes les persones voluntàries que faran possible aquesta activitat.

Equip organitzador de la gimcana

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.