L´any 2011 es van fer fora del municipi cinc persones en situació il·legal

L´any 2011 es van fer fora del municipi cinc persones en situació il·legal

Segons Informa Tribuna Ganxona La Policía Nacional va expulsar l´any passat cinc estrangers que estaven al nostre municipi en situació il·legal. Aquesta va ser, segons l´Ajuntament, una de les dades que va sorgir en la darrera reunió de la Junta Local de Seguretat, en què el regidor de Seguretat Ciutadana, Francisco Cárdenas (CiU), va mostrar la intenció que la localitat s´acosti a la “delinqüènia zero”.Com a representants municipals van acompanyar Cárdenas, l´alcalde, Joan Alfons Albó  i el cap de la Policia Local de Sant Feliu, Josep Miñarro, que van anunciar l´obertura de l´Oficina de Denúncies a les dependències de la Policia Local i que s´afegeix a l´oficina dels Mossos d´Esquadra.
El cos de Policia Nacional s´ocupa, a Sant Feliu, bàsicament de dos tipus de funcions: la tramitació administrativa dels documents nacionals i estrangeria (en temes d´estrangeria, permisos laborals). També s´investiga la intervenció sobre la immigració il·legal. Així, tenen la potestat d´obrir expedients que poden acabar en multes o expulsions. En aquest sentit, van apuntar les fonts municipals, en la reunió es va indicar que l´any passat es van inspeccionar sis empreses, 49 estrangers i es van expulsar fins a cinc estrangers en situació il·legal.
La Guàrdia Civil, que fa vigilància de la costa -entre altres funcions- no va presentar unes dades que mostressin una especial conflictivitat, tret que es va detectar un increment de la navegació en zones reservades per a banyistes. Es van elogiar les tasques de coordinació de tots els cossos policials, a través de diferents trobades. Els Mossos van indicar que a partir de febrer es creava un grup de proximitat nou “per donar encara un millor servei”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.