L´Ajuntament manté la seguretat al penya-segat de Sant Elm

L´Ajuntament manté la seguretat al penya-segat de Sant Elm

Segons Informa Tribuna Ganxona L´Ajuntament mantindrà les mesures de seguretat aplicades al penya-segat de Sant Elm, a les immediacions de l´institut  i la confluència amb l´avinguda del President Irla, atès que les actuacions de consolidació de l´entorn aconsellen a nivell tècnic un control constant i unes obres de força envergadura.La situació actual es pot allargar doncs, setmanes, ja que l´informe tècnic del tall del carrer assenyala que les actuacions a realitzar no són ni senzilles ni econòmiques, i la seva execució s´ha de fer amb molta prudència. El criteri, doncs, és la seguretat, per bé que s´intenta ser el màxim d´agilitzar en el procés de recuperació.
El passat 31 d´octubre, després d´un episodi de pluges abundants, es van produir desprendiments al penya-segat de l´avinguda de Sant Elm. Els bombers i la brigada van netejar la via pública, i en previsió de nous esllavissaments es va acotar la zona d´influència amb tanques.
Així doncs, també es va procedir a tallar el carrer, i es va fer un requeriment, el 2 de novembre, a la propietat dels terrenys en risc de la presa de mesures definitives.
D´aleshores ençà l´Ajuntament i la propietat, amb els respectius tècnics, han mantingut diverses reunions per tal de definir les actuacions a realitzar el cost i execució.
Tot i l´interès per agilitzar el procés, l´Ajuntament aposta per la seguretat. De tota manera s´anirà informant la ciutadania, si en qualsevol moment s’accelera la solució.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.